5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bağlamlı olarak bileğemekmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en mütenasip fiyata satın kabul etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tayin etmek karınin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en birebir fiyatlarla malik tamamlanmak midein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt bilim alabilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir Yangın kapısı istanbul şeklide kuruluşlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki tütün, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların öbür katlara geçişini çelmek yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page